Kamers

De toegang tot het gastenverblijf bevindt zich aan de achterzijde van het huis, zodat u ongestoord en vrij kunt genieten van de rust die er heerst. Ook uw auto kan daar geparkeerd worden.
In het tuinhuisje er tegenover, waar ook het tuinmeubilair en de barbecue staan, kunnen fietsen droog en veilig worden gestald.

Tuinhuisje

Gastenverblijf met terras

Op de begane grond is een kleine woonkamer, voorzien van satelliet-tv en een dvd-speler, een eethoek met een kleine koelkast, een waterkoker en benodigdheden om koffie of thee te zetten. U kunt gratis beschikken over draadloos internet.
Verder vindt u daar een moderne badkamer met wastafel, douche en toilet.

Via een trap komt u op de eerste verdieping, waar zich de zonnige slaapkamer met twee bedden bevindt.
Er kan eventueel een bed bijgezet worden voor een derde persoon. Indien nodig, is er ook een babybedje en kinderstoel beschikbaar, evenals een babybadje.

Naast het gastenverblijf is een ruim terras op het westen, voorzien van comfortabele tuinmeubels en een parasol.

Er staat ook een barbecue tot uw beschikking, zodat u heerlijk van de namiddagzon kunt genieten onder het genot van uw eigen maaltijd, als u even geen zin hebt om er nog op uit te gaan. Trekt het u wel aan om lekker uit eten te gaan, dan zijn er in de buurt legio adressen te vinden, eenvoudig of chique, voordelig of wat prijziger.

Als het even kan, serveren wij uw ontbijt ook op uw terras, in het ochtendzonnetje; is het daar te fris voor, dan wordt de tafel in uw eigen eethoek gedekt.

Wilt u weten of de chambre d'hôtes beschikbaar is of wilt u reserveren?
Stuur ons een mail: minguen@live.nl
Of bel ons:  
+33 296 237679    of    +31 6 55 78 35 77